Recenze

Co říkají mojí zákazníci ?

Vaše názory, reakce a podměty mě velice těší a jsou inspirací pro mou další práci, která se dá stále zlepšovat.

Pokud jste nenašli právě svou recenzi, můžete ji vytvořit klikem na níže uvedené tlačítka.

Založení recenze – Facebook      Založení recenze – Google


  • review rating 0  přátelská atmosféra, profesionální přístup, skvělé nápady a nádherné fotky. rozhodně doporučuji.

    thumb Jana Vrchotová
    10/30/2018

    review rating 0  Štěpánka je velice milá a šikovná fotografka. Svatební focení jsme si moc užila a fotky jsou překrásné ... už se těším na podzim, kdy budeme mít další focení 😊

    thumb Zdeňka Kubenková
    9/03/2018

    review rating 5  Velmi mila a ochotna mlada slecna fotografka, dekujeme za krasne fotky z Heroes Race.

    thumb Denisa Bonaventura
    6/10/2018

    review rating 5  S přítelem jsme chtěli nafotit krásné těhotenské fotky, které nám budou připomínat čekání na miminko. Nikdy předtím jsme se nenechali fotit a tak jsem se bála jak nám to půjde. Štěpánka to s námi zvládla skvěle, je úžasná fotografka plná nápadů. 🙂 Domluva s ní je skvělá, rychle odpovídá na zprávy a fotky nám zaslala do pár dnů 🙂 I prostředí ateliéru bylo velmi příjemné. Mohu jen doporučit, určitě to není naše poslední focení u Štěpánky.

    thumb Adéla Novotná
    4/09/2018

    review rating 5  Spolupráce se Štěpánkou byla perfektní. Velmi milá a svědomitá fotografka plná nápadů nafotila set úžasných fotek v koncertním sále, kde se na přání každého snažila úspěšně plnit všechny požadavky. Byl to profesionální přístup. Nemohu jinak než doporučit! 🙂

    thumb Eva Sýkorová
    3/11/2018

    review rating 5  Sikovna mlada fotografka, ktera se prace neboji! Vrele doporucuji vsem!😉

    thumb Michaela Višňáková
    3/11/2018
  • review rating 5  Skvělé focení v příjemném prostředí. Nejprve jsme byli všichni trochu nesmělí, ale nakonec jsme si to naprosto užili. Fotky vypadaly úžasně! 🙂

    thumb Eliška Štenclová
    12/03/2017

    review rating 5  Super domluva, mila, vstricna, krasne fotky.... Urcite se vratime 😌

    thumb Vera Ionica
    10/09/2017

    review rating 5  Velmi milý přístup, krásné fotky, rychlá domluva. Velmi chválím mladou fotografku Štěpánku a moc ji děkujeme za krásné odpoledne.Jen tak dál �

    thumb Monika Hrebíková
    10/07/2017

    review rating 5  

    thumb Martin Sojka
    8/30/2017

    review rating 5  Již delší dobu sleduji rozvíjející se dráhu Štěpánky a je vidět progress, nadšení a snahu odvést co nejlepší práci. Také musím ocenit různorodost zájmu při focení Zorganizoval jsem focení sourozenců Jarotkových a všechny 3 děti si focení užili, nenudili se, což vzhledem k rozdílnosti věku je občas problém zabavit všechny najednou. Když jsme nedávno procházeli přes Uherské Hradiště tak jsme zjistili, že jedno fotografické studium bylo zrušeno a jejich rodiče prohlásili, že zatím byli nejvíce spokojeni se Štěpkou. Jedna z vytvořených fotek z této série mně visí v pokoji vedle další fotografie Štěpánky (hrad Trosky), protože dobrá fotka je ta, která má svůj příběh

    thumb Tomáš Konvička
    8/12/2017

    review rating 5  

    thumb Sali Chalupová
    8/06/2017
  • review rating 5  Úžasné a pohodové focení surozenců Elišky, Petříka a Pavlíka. Perfektní přístup mladé, usměvavé slečny a navíc v nádherném prostředí. Suprovní výsledek, maximální spokojenost, určitě doporučuji.

    thumb Libor Dušek
    8/06/2017

    review rating 5  

    thumb Martin Sojka
    8/30/2017

    review rating 5  Již delší dobu sleduji rozvíjející se dráhu Štěpánky a je vidět progress, nadšení a snahu odvést co nejlepší práci. Také musím ocenit různorodost zájmu při focení Zorganizoval jsem focení sourozenců Jarotkových a všechny 3 děti si focení užili, nenudili se, což vzhledem k rozdílnosti věku je občas problém zabavit všechny najednou. Když jsme nedávno procházeli přes Uherské Hradiště tak jsme zjistili, že jedno fotografické studium bylo zrušeno a jejich rodiče prohlásili, že zatím byli nejvíce spokojeni se Štěpkou. Jedna z vytvořených fotek z této série mně visí v pokoji vedle další fotografie Štěpánky (hrad Trosky), protože dobrá fotka je ta, která má svůj příběh

    thumb Tomáš Konvička
    8/12/2017

    review rating 5  

    thumb Sali Chalupová
    8/06/2017


Komentáře jsou vypnuty.